Vásárlási feltételek

Vásárlási tudnivalók

Az alábbiakban tájékozódhat a rendelés menetéről, áruátvétellel és fizetéssel kapcsolatos dolgokról. Ismertetjük értékesítési rendszerünket, és a vásárlást megkönnyítő információkkal szolgálunk. Sok esetben az online információk nem elegendőek a vásárlás eldöntéshez.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre, kérdezhet e-mailben, vagy hívhat bennünket telefonon.

A vásárlás menete

Webáruházunk lépésről lépésre végigvezeti Önt, ha valamelyik termékünk megtetszett és meg is szeretné vásárolni. A kiválasztástól kezdve, a termékek elhelyezése a kosárban, a regisztráció, számlázási és szállítási adatok megadása, fizetési és szállítási módokról részletesen tájékoztatjuk a vásárlás folyamatában. Fontos már a vásárlás kezdetekor eldönteni az esetleges számlaigényt, és a fizetési módot.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag díját átvételkor kitudja fizetni a Futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díjját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag és az előző szállítás valós költségeinek előre történö átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Átvétel vagy kiszállítás

A megrendelt termékeket – amennyiben azok raktárunkban elérhetők - térítés ellenében futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk, melynek 0-5kg-ig 2350 Ft a díja. A raktári termékeink, maximum 8 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek.

A vételár kiegyenlítése

Amennyiben a vásárlás mellet dönt, a megrendelt terméket kiszállításkor a futárnál tudja kiegyenlíteni.

A megrendeléssel kapcsolatos információkérés:

Amennyiben a megrendelésével kapcsolatban szeretne érdeklődni, írjon az alábbi e-mailcímre: raktar.prego@gmail.com

Hívja munkanapokon a 06302170627telefonszámot 8-14 óra között.

Jótállási feltételek

Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a hazai előírásoknak. Azokat az importőr által vállalt garanciális feltételekkel értékesítjük. Ha bármilyen kérdése van, írjon a raktar.prego@gmail.comcímre.

Hírlevél feliratkozás