Rendelési és szállítási feltételek

A rendelés menetéről

Webáruházunkban bejelentkezés nélkül is lehet böngészni, de rendelni csak regisztrált felhasználóként lehet, ehhez nem szükséges előre regisztrálni, a vásárlás folyamatában is bármikor megadhatóak az adatok. Webáruházunk lépésről lépésre végigvezeti Önt, ha valamelyik termékünk megtetszett és meg is szeretné vásárolni. A kiválasztástól kezdve, a termékek elhelyezése a kosárban, a regisztráció, számlázási és szállítási adatok megadása, fizetési és szállítási módokról részletesen tájékoztatjuk a vásárlás folyamatában. Fontos már a vásárlás kezdetekor eldönteni az a szállítási címet, az esetleges számlaigényt.

Átvétel vagy kiszállítás

A megrendelt termékeket – amennyiben azok raktárunkban elérhetők - értékhatártól függően azt ingyenesen, vagy térítés ellenében futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk. A raktári termékeink maxium 8 munkanapon belül belül kézbesítésre kerülnek.

A vételár kiegyenlítése

Amennyiben a vásárlás mellet dönt, a megrendelt terméket kiszáálításkor a futárnál tudja kiegyenlíteni.

A megrendeléssel kapcsolatos információkérés:

Amennyiben a megrendelésével kapcsolatban szeretne érdeklődni, írjon az alábbi e-mailcímre:raktar.prego@gmail.com

Hívja a munkanapokon a +36 30 2170627 telefonszámot 8-14 óra között.

Jótállási feltételek

Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a hazai előírásoknak. Azokat az importőr által vállalt garanciális feltételekkel értékesítjük. Az Ön megrendelése csak a visszaigazoló e-mail után válik érvényessé. A visszaigazoló e-mail nem azonos a rendszer által generált vásárlási megbízással. A végleges ár az, ami a visszaigazoló e-mailben szerepel. A fent megnevezett árak tartalmazzák az ÁFA-t és tájékoztató jellegűek, vagyis nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. Éppen ezért január első napjaiban előfordulhat, hogy a megjelenített árak már nem aktuálisak. Kérem, vegye fel a kapcsolatot velünk annak érdekében, hogy a valós, kalkulált áradatokról információt kapjon. Az akciós ajánlatok kizárólag a készletek erejéig érvényesek! A technikai adatok, árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket futárszolgálat kézbesíti a megrendelőnek. Ennek érdekében kérjük megadni a telefonos elérhetőségét, hogy szükség esetén a kézbesítő kapcsolatba léphessen Önnel.

Szállítási költségek

A szállítási költség 0-5kg-ig 2350 Ft Magyarország egész területén.

Bruttó 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes (a kézbesítéskor a futárnak a termék vételárát kell kifizetni).

Szállítási határidő

Minden megrendelésre visszaigazolást küldünk a várható szállításról a raktárkészlet függvényében. Az első e-mail visszaigazolás csak megerősíti, hogy vásárlási szándéka beérkezett hozzánk, annak teljes feldolgozásáig nem tekinthető 100% érvényűnek a termék kiszállítása. Amennyiben a megrendelt termék rendelkezésre áll, azt a megrendelést követően maximum 8 munkanapon belül a futárszolgálatnak átadjuk.

Vásárlástól való elállás

A 45/2014 ( II.26.) Kormányrendeletben részletes leírást talál az elállási jog gyakorlásáról. A vásárló jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen. Ebben az esetben nincsenek költségei. Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett termék vételáráthaladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik. A pórtosan ( utánvéttel ) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.! Kizárólag új, termékeket értékesítünk, ezért csak eredeti dobozban sértetlen termékeket áll módunkban visszavenni. Amint raktárunkba beérkezik a termék, a vételár visszautalásra kerül az Ön által megadott bankszámlaszámra. A visszautalás kizárólag bankszámlaszámra történik. A termékek visszaszállításával kapcsolatban kérjük, hogy egyeztessen velünk elérhetőségeinken! Vevőszolgálatunkat a raktar.prego@gmail.comcímen érheti el. Telefonon a 06 30 2170627központi számon.

Hírlevél feliratkozás