Bemutatkozás

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk cégünket, amely 10 esztendeje döntött úgy, hogy saját márkával jelentkezik a hazai lábbeli piacon -ez lett a Prego. Már a kezdetekkor az az elv vezérelt bennünket, hogy termékeinket a minőség, a kényelem és a stílus jegyében alkossuk meg. A Prego család jelentős része Olaszországban készül. Széles kínálatunkban megtalálható a láb doktoraként is emlegetett Bio Prego, a klasszikus jegyeket viselő bőr papucs, az igazi komfortot jelentő kényelmi papucs, a színes vidám mintázatú strand papucs, valamint a kemény terepre szánt gumi illetve munkavédelmi csizma is. Termékeink bőr, műbőr, pvc, vászon valamint gumi alapanyagokból készülnek.

Bízunk benne, hogy webáruházunk megfelelő segítséget nyújt a választásban, amikor az Önnek leginkább megfelelő lábbelit keresi. Kínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes rendszeresen visszatérni oldalunkra, hiszen a több száz termék közül biztosan lesz olyan, amelyik elnyeri tetszését. Csak néhány kattintás és már meg is rendelheti a kiválasztott darabot, amelyet csomagküldő szolgálattal juttatunk el Önhöz.

Köszönjük érdeklődését és bizalmát, valamint szeretnénk emlékeztetni arra, hogy egy cipő is megváltoztathatja az életét…- kérdezze csak meg Hamupipőkét!

Hírlevél feliratkozás